Schoonmaakbedrijf Oosterwolde

Joey Latumalea, uw partner voor de schoonmaakdienstenGlazenwassen, zonnepanelen reinigen, houtwerk reinigen, gevelreiniging, terras reinigen, dakgoot schoonmaken en dakkapel reinigen. Onze diensten lopen uiteen en wij staan daarom bekend als hét allround-schoonmaakbedrijf van Oosterwolde en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor bijna alle soorten schoonmaakdiensten.

Particulier- en zakelijke markt

Wij richten ons op zowel particulieren als op de zakelijke markt. Wij werken dan ook vanuit een duidelijke missie: het kwalitatief en tegen scherpe tarieven ontzorgen van de particuliere en zakelijke markt op het gebied van schoonmaak.

Daaruit volgt de visie: wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten en kijken altijd hoe we onze diensten kunnen blijven verbeten op het gebied duurzaamheid en kwaliteit.

Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon en zijn de lijntjes kort. Een echte no-nonsense organisatie waarbij u én het resultaat centraal staan.

Vrijblijvend uw wensen bespreken

Heeft u belang bij een professioneel schoonmaakbedrijf voor uzelf of uw bedrijf? Informeer dan simpel en snel naar de mogelijkheden! We zullen dan vrijblijvend uw wensen bespreken en kijken naar wat de verschillende opties zijn.

Offerte aanvragen