Glazenwasser Oosterwolde

Zoek jij een glazenwasser Oosterwolde? Zoek dan niet verder! Schoonmaakbedrijf Oosterwolde gespecialiseerd in het wassen van ramen.

Speciaal water bij het glazenwassen

Glazenwassen is het reinigen van ramen door een glazenwasser en vraagt om specifieke vakkennis.

Bij het schoonmaken van uw ramen gebruiken wij in de basis osmosewater. Dit is een vrij nieuwe techniek waarbij het resultaat 100% puur en kalkvrij water is, zonder onzuiverheden. Dit zorgt ervoor dat na het glazenwassen geen strepen en vlekken ontstaan. Een ander belangrijk voordeel is dat er geen gebruik wordt gemaakt van zeep en andere chemicaliën. Het is dus milieuvriendelijk en kan op geen enkele manier schadelijk zijn voor uw ramen.

Glazenwasser

Glazenwassen met het Tuckerpoolsysteem

Bij het glazenwassen op hoogte maken wij gebruik van een, van oorsprong Amerikaans, Tuckerpoolsysteem. Dit systeem bestaat uit diverse telescoopstelen waarmee we tot zo’n 15 meter hoogte uw ramen en kozijnen kunnen reinigen. Hierdoor hoeft er geen hoogwerker of ladder aan te pas te komen, is er geen valgevaar én kunnen wij de prijzen laag houden.

Voorkom hoge kosten op de lange termijn

Een gebouw dat goed onderhouden is komt de levensduur ten goede. Ramen en kozijnen gaan bijvoorbeeld langer mee als deze regelmatig een grondige schoonmaakbeurt krijgen. Bovendien is dit van groot belang om grote kostenposten te voorkomen. Een schoon en goed onderhouden gebouw is tevens een visitekaartje en geeft direct een positieve uitstraling.

Glazenwasser Oosterwolde e.o. gezocht?

Bent u opzoek naar een glazenwasser in Oosterwolde en/of omstreken? Dan staan wij voor u klaar. Bij ons staat kwaliteit voorop en gebruiken wij de nieuwste technieken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen. Dit is perfect te combineren met glasbewassing. Lees dakkapel reinigen voor meer informatie en combineer het!

Offerte aanvragen