Gevelreiniging

Gevelreiniging is een belangrijke vorm van woningonderhoud. Het draagt op de lange termijn bij aan het voorkomen van schade, zoals scheuren in de gevel. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er mos gaat groeien, dat bij vorst uitzet, wat op zijn beurt de gevels kan doen scheuren. Ook zijn roet, kalk en algen boosdoeners.

Het nut van het schoonmaken van de gevel

Het is bijzonder en indrukwekkend hoe uw gevel opnieuw straalt na een grondige reiniging. Een goed onderhouden gevel is voor veel huizen en gebouwen een visitekaartje en verlengt tevens de levensduur van het gebouw. Door uw gevel te reinigen komt het oorspronkelijke karakter weer tot zijn recht.

Voor en na gevelreiniging

Gevelreiniging en de vochtwerende functie

Het reinigen van uw gevels heeft ook een vochtwerende functie. Als de gevel is aangetast kan dit ten koste gaan van deze functie. In dat geval krijgt vocht vrij spel binnen uw muren. Door de gevels te reinigen en daarna te beschermen herstelt u deze vochtwerende functie.

Gevelreiniging combineren met een terrasreiniging

Naast het schoonmaken van uw gevel kunnen wij ook mossen, algen, olievlekken en ander soort vuil verwijderen van uw tegels. Uw terras reinigen kunnen we dus perfect doen in combinatie met een gevelreiniging.

Gevelreiniging in Oosterwolde?

Wij zijn specialisten in gevelreiniging en kijken graag wat de mogelijkheden zijn bij u! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen