Dakkapel reinigen

Joey maakt reinigt graag uw dakkapel!Een dakkapel is een flinke investering en het zou zonde zijn om het niet goed te onderhouden. Een dakkapel is een echte vuilvanger en het weer kan het dakkapel behoorlijk vervuilen. Na een grondige schoonmaakbeurt van uw dakkapel zal het dan ook helemaal opnieuw stralen. Uw dakkapel laten reinigen doet dus wonderen!

Verleng de levensduur

Naast dat vuil ten koste gaat van de uitstraling, zal het op den duur ook het materiaal aantasten. De conditie gaat achteruit en de kwaliteit neemt af. Het zal dus ten koste gaan van de levensduur. Waar een dakkapel gemiddeld zo’n 25 jaar meegaat, kan een goed onderhouden dakkapel tot maar liefst 50 jaar meegaan!

Zelf uw dakkapel reinigen is lastig en gevaarlijk

Zelf uw dakkapel reinigen is een heel gevaarlijke klus. Bovendien vergt het specifieke kennis en kunde. We nemen het dan ook graag uit handen. Bij Schoonmaakbedrijf Oosterwolde zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van dakkapellen en nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen.

Wilt u ook gelijk de ramen laten wassen van uw dakkapel? Dan kan de glazenwasser ook gelijk uw ramen meenemen. Bekijk glazenwassen voor meer informatie.

Wilt u uw dakkapel laten schoonmaken of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Offerte aanvragen