Dakgoot schoonmaken

Wilt u uw dakgoot en regenpijpen laten reinigen en ontstoppen? Joey Latumalea, uw schoonmaakpartner, neemt het graag voor u uit handen!Een dakgoot vol met mos, bladeren of ander soort afval. U heeft het vaak pas door als het te laat is. Het water stroomt over de rand en er ontstaat een lekkage, met alle gevolgen van dien. Denk aan beschimmelde muren, vochtvlekken, houtrot en de torenhoge kostenposten om dit allemaal te herstellen. Het schoonmaken van uw dakgoot is van cruciaal belang om problemen en hoge kosten in de toekomst te voorkomen.

Regenpijpen ontstoppen

Daarnaast doen wij ook aan het ontstoppen van regenpijpen. Het kan namelijk ook voorkomen dat regenpijpen begroeid raken, met als gevolg stilstaand water, wat stank veroorzaakt en muggen aantrekt.

Specialisten in het schoonmaken van dakgoten en ontstoppen van regenpijpen

Het is daarom van essentieel belang om regelmatig uw dakgoot en regenpijpen te controleren en te laten schoonmaken. Het schoonmaken van dakgoten en reinigen van de regenpijpen vereisen specialistische kennis en kunde. Bovendien is dit door de hoogte vaak gevaarlijk werk. Daarom komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken.

Dakgoot en regenpijp verstopt?

Wij zijn gespecialiseerd allerlei schoonmaakdiensten, waaronder de schoonmaak van dakgoten en regenpijpen. Door onze jarenlange ervaring met dergelijke problemen kunt u ons erop vertrouwen dat we vakbekwaam tewerk gaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen